SVADBY V OBJATÍ PRÍRODY

Vplávajte do spoločného života priamo z nášho prístavu

Rezort Marina Liptov predstavuje dotyk človeka s prírodou. Prírodné prostredie, do ktorého je rezort zasadený, ponúka krásne výhľady na okolité hory a naše Liptovské more. Rezort bol  navrhnutý a postavený pre ľudí, ktorí túžia po harmonickom živote, preto veríme, že práve Marina Liptov je vhodným miestom na oslávenie vašej spoločnej lásky a začiatok novej kapitoly života v kruhu vašich najbližších.

Priestory na svadobnú hostinu aj obrad

V rezorte Marina Liptov máme na výber niekoľko priestorov na hostinu aj obrad, ktoré vám ponúknu súkromie, pocit jedinečnosti a čarovné prírodné scenérie. 

REŠTAURÁCIA

Reštaurácia Marina Liptov je špecifická nielen výzorom, ale aj jej rozmiestnením. Je to príjemný priestor, ktorý stačí iba jemne dozdobiť a sála vyzerá veľmi pekne. Usporiadanie stolov aj tanečný parket sú vždy individuálne prispôsobené na mieru danej svadbe. Náš tím je flexibilný a kreatívny, radi splníme vaše predstavy.

Rozloha a kapacita: 244 m2 / max.70 ľudí 

TERASA REŠTAURÁCIE

K reštaurácii prislúcha aj terasa, ktorá poskytuje pekný vonkajší priestor na hostinu a vďaka nej sa dá v letných mesiacoch navýšiť kapacita hostí.

Rozloha a kapacita: 173 m2 / max. 80 ľudí 

MÓLO

Plávajúce drevené mólo s priamymi výhľadmi na vodnú hladinu a hory je dokonalý priestor pre tých, ktorí hľadajú na svoju svadbu skutočne výnimočný priestor. Mólo je skvelá voľba na hostinu aj obrad.

Rozloha a kapacita: 900 m2 / max. 300 ľudí

TERASA REKREAČNEJ VILY

Naše rekreačné vily disponujú terasou s trávnikom, vďaka vyvýšenej polohe poskytujú výhľady z inej perspektívy. Terasy rekreačných víl sú vhodné pre malé svadobné obrady aj hostiny.

Rozloha a kapacita: zastavaná plocha s terasami a prístreškami: 197 m2/ max. 20 – 25 ľudí

LEVANDUĽOVÉ POLE

Od júna do septembra je naše levanduľové políčko v rozpuku, levanduľové lány sú krásne farebné a voňavé. Políčko je dobrá voľba na svadobný obrad, ak hľadáte výnimočný prírodný priestor obklopený rastlinami. Súčasťou políčka sú dva altánky.

Odhadovaná kapacita: max. 50 – 60 ľudí 

LOĎ PEDRO

Chcete skutočne unikátny svadobný obrad len v kruhu zopár najbližších? Potom je obrad na palube lode, ktorý vypláva na vodu napríklad pri západe slnka stvorený priamo pre vás.  

Kapacita: max. 12 ľudí 

Plánujme spolu

Veríme, že dobrá organizácia je 99% úspechu, preto nič nepodceňujeme a snažíme sa s našimi klientmi svadbu pripravovať priebežne, tak aby bol naplánovaný a doladený každý detail.  Radi s Vami prejdeme všetkými štádiami prípravy:  

  • Prvé stretnutie a prehliadka priestorov
  • Zaplatenie zálohy a stanovenie záväzného termínu
  • Výber menu, výzdoby a doplnkových služieb
  • Potvrdenie služieb a doladenie príprav
  • Váš deň D

Máte záujem? Neváhajte nás kontaktovať

Kontaktný formulár svadba
Meno a priezvisko
Meno a priezvisko
Mám záujem o: