JEDINEČNÝ POBYT NA LODI: DOVOLENKA AKO V CHORVÁTSKU

Predstavte si, že sa ocitnete uprostred vodnej hladiny v obklopení hôr, kde cítite len pokoj a spojenie s nádhernou prírodou.

Vychutnajte si tento jedinečný zážitok na lodi, podobný tomu, čo poznáte z Chorvátska, ale v srdci Liptova! Čaká vás dokonalý únik do sveta relaxu, kde môžete spojiť opaľovanie na sundecku s obdivovaním krás okolitej prírody pri východe či západe slnka. Ponorte sa do osviežujúcich vôd Liptovskej Mary alebo si vychutnajte adrenalín pri vodných športoch. Pobyt na lodi ponúka všetko toto a ešte viac.

Príďte a objavte nový rozmer oddychu!

AKO BY MOHOL VÁŠ POBYT VYZERAŤ

Jednodňový pobyt 

Noc na lodi Vám zaručí nezvyčajný zážitok, na ktorý budete ešte dlho spomínať. Pobyt sa začne  podvečernou plavbou po Liptovskej Mare , počas ktorej si budete môcť zaplávať pri zapadajúcom slnku alebo využiť paddleboard, ktorý budete mať k dispozícii zdarma. Po absolvovaní vyhliadkovej plavby s výkladom kapitána po okolitých tajuplných zátokách, si užijete delikátnu trojchodovú večeru donesenú a naservírovanú priamo na palubu. Na noc Vás kapitán ukotví na bezpečnom mieste a Vaša noc v krásnom prostredí so zvukmi okolitej prírody a vody vás bude unášať do ríše snov. Ráno Vás po zobudení budú na palube čakať bohaté raňajky a pobyt na lodi sa zavŕši raňajšou kratšou plavbou.  

Dvojdňový pobyt

Jeden deň pobytu navyše Vám umožní dosýta si užiť okrem vyhliadkových plavieb ráno aj večer bohaté športové aktivity na vode či na súši, a dopriať si obed s výhľadom v reštaurácii Marina. 

Harmonogram programu pobytu Vám bude zaslaný po rezervácii na email a je možné upraviť ho na základe vašich preferencií.

 

DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE K POBYTU

na lodi je možné ubytovanie aj počas menej priaznivého počasia

počas celej doby je vám k dispozícii kapitán a kvalifikovaná posádka, kapitán na noc odíde, ale budete mať k dispozícii kontakt v príprave núdze

plná penzia v prípade 2-dňového pobytu(začne sa večerou) , 3-chodová večera donesená na loď , raňajky na lodi a obed v reštaurácii Marina

trojchodová večera a raňajky donesené a servírované priamo na lodi v prípade jednodňového pobytu

zážitok je vhodný pre max. 4 osoby, pobyt je vhodný aj pre deti

psíkov na lodi nie je možné ubytovať

paddleboardy alebo bigsup budú v rámci oboch pobytov v rámci pobytu poskytnuté zdarma

možnosť zapožičania skútra na celý deň za zvýhodnenú cenu

CENA POBYTU

JEDNODŇOVÝ VARIANT

DVOJDŇOVÝ VARIANT

REZERVÁCIE A BIŽŠIE INFORMÁCIE

Zážitkový pobyt na lodi si môžete rezervovať cez náš email: rezervacie@marinaliptov.sk